Haza > Termékek > Shot robbantó gép > Roller Conveyor Shot Robbantógép
Roller lövés robbantási gép a kompakt profilok

Roller lövés robbantási gép a kompakt profilok

Fő jellegét meghatározza-ból Roller lövés robbantási profilok kompakt Photy Kína által-gép: 1. acél lövés robbantási gép: lövés robbantási Kamara test és lövés robbantási készülék elrendezését határozza meg háromdimenziós dinamikus ejekciós szimuláció a számítógép. 2. használja a közvetlen konzolos centrifugális...

Leírás

Roller lövés robbantási profilok kompakt gép által Photy Kína főbb jellemzői:

1. acél lövés Homokfúvó gép: lövés robbantási Kamara test és lövés robbantási készülék elrendezését határozza meg háromdimenziós dinamikus ejekciós szimuláció a számítógép.

2. használja a közvetlen konzolos centrifugális lövés robbantási készülék.

(3) a kamara testű, 12mm vastag acéllemez robbantási lövés készült doboz típusú struktúra, nagy szilárdságú, és nem fog a rezgés. Belső használjuk a kopás-ellenálló ötvözetből készült őr védelem (single-osztály termelés life 2-3 év), a szája lemez a száját, a konvergencia, hatékonyan kiterjesztése az élet a szobában, és hogy teljes mértékben használják ki a fellendülés a kialakulását a második tiszta-megjelöl.

4. első és hátsó tömítő Kamara 8 laprugó tömítés V-alakú eszköz, ami hatékonyan megakadályozhatja, hogy a lövedék splash, és csökkenteni összetevői a pecsétet viselnek, és kaparás, a többi a zárolás réteg magas kopásálló műanyag tömítéssel.

(5) annak érdekében, hogy csökkentse a fogamzásgátló tabletta, folyamatban van az alján a tartály súrlódás bukása, a garat tartalmaz egy puffer szög.

(6) annak érdekében, hogy megakadályozza a munkadarab anyaga nem fut folyamatban van eltérés, mindkét végén a görgő készült egy vödör.

7. hogy a méret a munkadarab nyitott lövés robbantási gépek száma határozza meg, amely csökkenti a felesleges energiapazarlás, miközben csökkenti annak szükségességét, hogy felesleges berendezések gyűrű.

8 a tabletták rendszerhez egy speciális gáz ellenőrzése kimutatására tabletta szelep és a munkadarab fotoelektromos segítségével megakadályozza a golyó üres dobja. A henger-szelep használatos a kompakt és könnyű alap nélkül talapzat, fül henger, a hagyományos ülés henger stabil, megbízható és könnyű karbantartás.

9. por eltávolító rendszer segítségével impulzus három lépcsős szűrő porgyűjtő + ciklon + szoba ülepítő, por eltávolítása hatása is kiváló.

10. kettős elleni biztosítás géptervezés felhasználásának fokozására: először is, a meghajtó kerék ratchet pawl mechanizmus segítségével megakadályozza a fordított, a második a fék motor anti motor hajt megfordulása. Ugyanakkor a passzív kerék elveszett a felderítése riasztó berendezéssel.

11. az elválasztó teljes függöny függöny design: változó pályán elválasztó dupla henger plusz anti-forgás szint mérő Control, szerint a lövedék automatikusan beállítja az áramlás a képernyő teljes függöny függöny hatás eléréséhez.

12. a lövedék automatikus feltöltése eszköz: tisztítsák meg a tetején a felső és alsó szintű raktár mérő, automatikusan észleli a bombák összegét. Az alsó része a emelőfelszereléseket gép van ellátva a tabletta tabletták és a pneumatikus kapu, és a felső silóba anyagi szinten ellenőrzött kombinálva a tabletták és a tabletták állnak rendelkezésre.

13. a por rendszer segítségével QL impulzus ürítés függőleges szűrőbetét, mint a hagyományos táska és a hagyományos ferde plug-szűrő hatása erősebb, a függőleges elrendezése, hogy cserélje ki a kazettát sokkal kényelmesebb és gyors (Nyissa ki az ajtót is zárva), hogy a ferde beszúrási elrendezés karbantartási nehézségek leküzdése érdekében, és a felső szűrő porba hullott az alsó szűrő patron por hatása nem ideális.


Munkadarab átmérő (mm)

20 - 40

Munkadarab hossz (mm)

25 - 65

Max kezelési kapacitás/óra

5000

Head(PC) járókerék

2

Teljesítmény / head(kW) járókerék

22


9-FTTH sandblasting units for sale .jpg

Mi PHOTY CASTING, most büszkék bevezetése minket, mint az egyik a vezető gyártók és a beszállítók, a roller lövés robbantási gép profilok kompakt Kínában az Ön. Üdvözöljük a pontos gép üzemünkben vásárolni. -A ' a nagy pontosság és a jó teljesítmény.
Hot Tags: Roller lövés robbantási profilok gép kompakt, Kína, szállítók, gyári, gyártók

Kapcsolódó termékek

Vizsgálat

We're Here to Help

 • Add: Dalong ipari park, Xituan város, Dafeng kerület, Yancheng város, Jiangsu tartomány, Kína
  Tel: + 86-515-83755555
  Fax: + 86-515-83752143
  Mob: + 86-13912337992
  E-mail: ycfengte@photycn.com
  Skype: joycezhaomin1986
  WhatsApp: +8613912337992

Hírlevél

Írja be az e-mail címét, hogy foglalkozik
és kuponok.
Könyvjelzõt minket ma!