Haza > Termékek > Shot robbantó gép > Fogas lövés robbantási gépek
Hook Type Conveyor Roller Shot Rostálógép Photy FTQ37 sorozat Eladó

Hook Type Conveyor Roller Shot Rostálógép Photy FTQ37 sorozat Eladó

☆ készítsen felkészülést a lövéses tisztításra
☆ Adja meg a 3D-s dinamikus szimulációt
☆ Használjon járókerék-fejeket nagy hatékonyságú egyenes pengékkel
Teljesen zárt design.
Használjon kettős blokkot.
☆ Végezzünk el egy sor eljárást, beleértve a gyors elkészítésre kész gyorsaságot, a sebességszabályozás után gyorsabban, a lövéses robbantási tisztítás, a sebességszabályozás és a lövés után gyors felgyorsítás.

Leírás

Hook típusú szállítószalag görgős lövés robbantó gép Photy FTQ37 sorozat eladó


technikai paraméterek

Tétel

Hook shot robbantási gép előírásoknak

FTQ376

FTQ378 Egyhorog

FTQ378 dupla kampó

-

Maximális teherbírás az egy horog / kg

600

800

800

Megmunkálható a munkadarab méretének és az ügyfél igényeinek megfelelően

Maximális tisztító munkadarab
Φ / mm * h / mm

600 * 1100

800 * 1500

800 * 1500

Hook qty / db

1

1

2

Impeller fej

Mennyiség / set

2

2

2

Rostálási mennyiség szettenként / (kg / perc)

120

200

200

Teljesítmény per set / kw

7.5

11

11

Tisztító kamra mérete
L * B * H / mm

1500 * 1500 * 2500

1800 * 1800 * 2800

1800 * 1800 * 2800

Teljes teljesítmény / kW

25

34.4

36.1


Termelési leírás

Az FTQ37 sorozatú horog típusú lövéses robbanógép a járókerék fejét, a lövedék-ellátó rendszert, a robbantó kamrát, a szállítórendszert, a csigás szállítószalagot, a lövéses felvonókat, a por- és lövedékelválasztót, a porszűrő rendszert és az elektromos vezérlőrendszert tartalmazza. A szállítóeszköz körkörös forgótengelyű horgokat fogad el. Amikor a készülék észleli a munkadarabokat a beállított helyzetben, nyissa ki a lövedék-ellátó rendszert és indítsa el a robbantást. A robbantókamrában lévő akasztóhorog munkadarabjai lassan elfordulnak, és a munkadarab felszínét kiolvasztják a lövések áramlásához. A lövéses robbantó gép az acéllemezeket a rozsda tisztítására és felületi erősítésére a munkadarab felületére dobja ki, majd az acél lövedékeket az újrahasznosító vödörbe motorral hajtják.


A szállítószalag gép jellemzői

1. Szennyezés nem munkahelyi környezetben.

2. Állítson be két lövéses robbantógépet, teljesen tisztítsa meg a bonyolult munkadarabok zsákutcáját, biztosítsa a feldolgozott munkadarabok egységes felületminőségét.

3. Nagyon automatizált. A lövés, a munkadarab etetése, a munkadarab forgatása, a munkadarab és a felvett képek, valamint a por és a lövés egymástól való elválasztása automatikusan befejeződik.

4. A fogas horog előre-hátra mozog a beállított helyzetben és időben, és beállítható, hogy illeszkedjen a különböző munkadarabokhoz.

5. A reteszelés funkciója meg kell, hogy állítsa az eszközt, biztosítva a normál működést és elkerülve a hamis műveletek okozta hibákat vagy baleseteket.

6. Nagy feldolgozási kapacitás, sa2.5 elérése.

7. A sorozatgyártó gép egy horoggal és dupla horoggal rendelkezik, többféle modellt rendelhet a munkadarab méretének és a különleges követelményeknek megfelelően.


Alkalmazás

A vontató típusú lövéses robbantógépet elsősorban a tartálykocsi, a nagyméretű vagy a közepes méretű szerkezeti alkatrészek és az alváz teljes lövésénél használják. Ez a lövéses robbantógépnek a lapátkerék fejének köszönhetően a fejlett kettős tárcsa-szerű, egyenes lapátokkal kell rendelkeznie. A nagy sebességű intenzív lövedék áramlását a munkadarab minden részére felrobbantják, hogy gyorsan eltávolítsák a rozsda réteget, skála és szennyeződését. A lövés során a szerkezeti részek felülete bizonyos érdességgel tiszta, ami elősegíti a tapadást a film és az acél felület között, és előkészíti a következő eljárást. Ugyanakkor kiküszöbölheti a hegesztési igénybevételt, növeli a fáradtságot és a korrózióállóságot, valamint meghosszabbítja az élettartamot a munkadarab felületeinek minőségének javítása érdekében.


Technológiai folyamat

Küldje a munkadarabokat a horgos rack aljára a szállító síkra → a horgos emelők munkadarabjai → elektromos tömbök hordozzák a munkadarabokat a robbantási területre → lövés robbantási tisztítással és a horog sebességének megváltoztatásával, majd áthaladás → befejező tisztítás és visszatérés → A munkadarabok bejutnak a robbantási területbe → a lövés robbantási tisztítása és a horog sebességének megváltoztatása, majd visszatérés a lövés területéhez → lövés adagolása → lépjen be a következő eljárásba.


A hook shot robbantógép előnyei

☆ készítsen felkészülést a lövéses tisztításra

☆ A tömeges kilövés háromdimenziós dinamikus szimulációjának elfogadása a robbantó kamra és a járókerék fejének kialakításához

☆ Az impellerfejeket nagy hatékonyságú egyenes pengékkel használja, hogy jelentősen javítsa a tisztítási hatékonyságot és biztosítsa a tisztító hatást

Teljesen zárt design. Győződjön meg arról, hogy a munkadarabok viszonylag zárt térben vannak. Győződjön meg róla, hogy a lövés nem esik ki a kamrából.

☆ Használjon elektromos emelőt a gyaloglás és emelés funkciójával, ami automatikusan felemelkedik a lövés és az etetés területén. A munkadarabok mozgási sebessége a robbantási területen beállítható a kívánt minőség eléréséhez.

☆ A munkadarabok emeléséhez dupla tömböt használjunk, és lövöldözni kell a robbantási tisztítást.

☆ Végezzünk el egy sor eljárást, beleértve a gyors elkészítésre kész gyorsaságot, a sebességszabályozás után gyorsabban, a lövéses robbantási tisztítás, a sebességszabályozás és a lövés után gyors felgyorsítás. A lövések elkészítése és az etetés laposkák használatával történik.


Mi, PHOTY CASTING, most büszkék arra, hogy bemutasson minket, mint az egyik vezető gyártók és beszállítók a horog típusú szállító görgős lövés robbantó gép foty ftq37 sorozat eladó Kínában neked. Üdvözöljük, hogy megvásárolja a pontos gépet gyárunkból. Nagy pontosságú és jó teljesítmény.

Kapcsolódó termékek

Vizsgálat

We're Here to Help

 • Add: Dalong ipari park, Xituan város, Dafeng kerület, Yancheng város, Jiangsu tartomány, Kína
  Tel: + 86-515-83755555
  Fax: + 86-515-83752143
  Mob: + 86-13912337992
  E-mail: ycfengte@photycn.com
  Skype: joycezhaomin1986
  WhatsApp: +8613912337992

Hírlevél

Írja be az e-mail címét, hogy foglalkozik
és kuponok.
Könyvjelzõt minket ma!