Haza > Hírek > Tartalom
Milyen előnyei vannak a szerkezeti acél robbantó gépeknek az egyéb termékekkel szemben?
Jul 19, 2017

A szerkezeti acél robbantó gépek szintén a tisztítógéphez tartoznak, ez a hagyományos lövedékszóró gépektől eltér, ez a különbség főként tiszta módon különbözik, a tisztítás módja közötti eltérés azt jelenti, hogy másképp van megépítve. Szerkezeti acéllemezes robbantó gépek mindenekelőtt a szó szerinti értelemben, hogy megértsék, hogy nagyméretű acélszerkezettel van ellátva, különféle fémrészek vagy öntvények minden bizonnyal az acélszerkezetben lesznek a tisztítási feladatok elvégzésére, ez nyilvánvalóbb, Különben is sok előnye van itt.

A Strukturális Acél Shot Rostáló gépek tisztítási hatékonysága sokkal gyorsabb, mint a hagyományos lövéses gép, számos fémalkatrész és öntvény helyezhető be ebbe a nagyméretű acélszerkezetbe, mindaddig, amíg a különböző paraméterek beállítása megtörténik. Kontroll, ez megtakarítja az idő és az energiát álruhában. A szerkezeti acél robbantó gépek nem károsítják a tisztítás során ezeket a termékeket, miközben a hagyományos lyukasztógép és maga az anyag öntvénye valószínűleg deformálódni vagy egyéb problémákkal járna. Ez egyenértékű a tisztítás hatásával, néhány pedig komolyan deformálódott Nem használható. Az acél robbantó gép főként 15 kilogramm fémöntvényt takarít meg, homokot, szétzúzást, peelinget és felületi kikeményedést tisztíthat. Miközben a hagyományos lövéses gépek nem rendelkeznek ilyen funkciókkal, csak a felület tisztítását végezhetik el.

Összességében a Strukturális Acél Shot Rozsdásító gépek a legjobbak az egész terméksorozatnál, ezért ajánlatos elsőnek tekinteni hasonló termékek vásárlásakor, majd más termékeket is figyelembe venni.


We're Here to Help

 • Add: Dalong ipari park, Xituan város, Dafeng kerület, Yancheng város, Jiangsu tartomány, Kína
  Tel: + 86-515-83755555
  Fax: + 86-515-83752143
  Mob: + 86-13912337992
  E-mail: ycfengte@photycn.com
  Skype: joycezhaomin1986
  WhatsApp: +8613912337992

Hírlevél

Írja be az e-mail címét, hogy foglalkozik
és kuponok.
Könyvjelzõt minket ma!