Haza > Hírek > Tartalom
A sokféleségű lövedékszóró gép pótolhatatlan
Jun 16, 2017

A lövéses robbantógépet elsősorban az acélgyártásban uralkodó gyárakban használják, és az acélgyártás legutóbbi fokozataként az öntőelemek megjelenését a tisztításhoz és kiválasztáshoz. Bár a lövéses robbantógép teljesen automatizált berendezés, de továbbra is szakképzett munkavállalóknak kell működniük annak érdekében, hogy megakadályozzák a berendezés gyártási folyamatának meghibásodását, csak ismeri a lövéses robbantó gépkezelőket, hogy lehetővé tegye a lövés Robbantógép A játék hatékonysága a maximálisra, annak érdekében, hogy a gép a legkisebb károkat okozza.

Először is a lövéses robbantógép üzemeltetéséhez a munkaképzést követően és a munka előtt tisztának kell lennie, és tisztában kell lennie a lőfúvógép teljesítményével és a különböző jellemzőkkel, annak érdekében, hogy a gép A hatékonyság maximalizálása, a termelés hatékonyságának növelése érdekében. Ismerje meg a lőfúvógép működését és a különböző eljárások alkalmazását, hogy tudja megőrizni és karbantartani a gépeket és a berendezéseket.

Másodszor, a lövéses robbantógépen végzett munka megkezdése előtt először ellenőrizze a gépet és a berendezéseket, hogy ellenőrizze, hogy a kapcsoló a kívánt helyzetben van-e beállítva, csak mielőtt a vizsgálati munka megkezdődik a csomagtartó előtt. A vizsgálat megkezdése előtt csökkenteni kell a kedvezőtlen káros hatásokat a gépek és berendezések károsodásának elkerülése érdekében, baleseteket okozva.

Végül, amikor a lövéses robbantó gép csak azért működik, hogy lehetővé tegye a lövedékszóró gépkezelőket a területen, az egyéb nem üzemeltetők nem önkényesen a lövéses robbantógép közelében tartózkodnak, hanem megtiltják a nem személyzet számára lövéses robbantógép működtetését, így A balesetek elkerülése érdekében. És a műtrágyázógép munkatársai munkaidőben történő viselése védőruházatot visel, jó szemüveget hozva, az üzemeltető a művelet során bármilyen rendellenességet észlelt, azonnal le kell állítania a gépet.

Az ipari termelésben sok acélöntvény jelenthet rozsdát, oxidációt és reakciósorozatot, ami ipari öntvényekhez nem használható ipari termeléshez. A robbanógép egyfajta hatékony gép, amelyet kifejezetten acélöntvényekhez használnak, rozsdát kovácsolnak, tiszta homokot és az oxidálófóliát az öntőfelületen eltávolítják. A lövéses robbantógép tisztítási elve a nagy sebességű forgatással vagy a pelleteknek az öntőfelületre vetített mozgásával történik, úgyhogy a tabletta befolyásolja az öntvény felületét, majd a gépen belül a megfelelő porszívó levegő tisztítása, a tabletta és a tiszta Le a szennyeződések visszanyerték, A polírozás az öntés teljesítményt teljesen felépül, széles körben használják a modern iparban. A lövéses robbantógép nem tartalmaz nagy mennyiségű szilíciumport, mint a hagyományos rozsdagép, amely nem okoz súlyos környezeti hatásokat a zöld környezetvédelmi koncepciónak megfelelően.

A lövedékszóró gép számos védelmet nyújthat a vállalat számára, változatossága pótolhatatlan, és a változatos modellek, nem csak a dob típusa, a kocsi, a horog, a lánctalpas stb. Széles választéka. Választani, az ügyfelek választhatnak különböző célokra.

A használata lövés robbantó gépet, hogy figyeljen a következő kérdésekre: 1, a telepítés szerint az utasítások vagy a telepítési rajzok, hogy teljesítse a kérést, nem vakon működik. 2, ha annak biztosítása érdekében, hogy minden szempontból a létesítmény pontos, indítsa el a vizsgálatot, akkor része kell a vizsgálat első része annak biztosítására, hogy minden egyes része a művelet normális nem probléma, majd az egész autó minden tesztelt, És végül üzembe helyezik.


We're Here to Help

 • Add: Dalong ipari park, Xituan város, Dafeng kerület, Yancheng város, Jiangsu tartomány, Kína
  Tel: + 86-515-83755555
  Fax: + 86-515-83752143
  Mob: + 86-13912337992
  E-mail: ycfengte@photycn.com
  Skype: joycezhaomin1986
  WhatsApp: +8613912337992

Hírlevél

Írja be az e-mail címét, hogy foglalkozik
és kuponok.
Könyvjelzõt minket ma!