Haza > Hírek > Tartalom
Övfotó robbanógép karbantartása
May 19, 2017

Lánctalpas lövéses robbantó gép a többfajtájú, nagy és közepes részein a munkadarab rozsda vagy lövés erősíteni. A munkadarabnak nem szabad félnie egy 25 kg-os ütközéstől az öntő- és hőkezelő darabok alatt. Használható önmagában, használhatók vezetékezés is. Számos iparágban széles körben használják fel a felületkezelő berendezéseket.

A Net Belt Shot Blast Machine a felhasználói igényeknek megfelelően készült, és egy új típusú speciális berendezés, tiszta lemez, lemez, öntött, test, szerkezeti részei a lövés robbantási tisztító berendezés. Lehetséges, hogy az acél eredeti állapota és az erős lövés felszíne felrobbantja a felületet, eltávolítja a rozsdagátot, a hegesztési salakot és a skála méretét, hogy egységes, egységes fémes csillogást eredményezzen az acél bevonat minőségének javítása és a korrózió elleni hatás szempontjából. A háló öv szalag robbanó gépet elsősorban az autó-, repülőgép-, vasúti és gépgyártó iparban használják. Én által termelt a vállalat folyamatos fejlesztése fém háló Belt Shot Blast Machine, hogy a részek automatikus, folyamatos megszakítás nélküli módon a forgatás, hogy elfogadja számos irányba lövés robbantási tisztító, hub típusú dobja, hogy maximalizálja a lövés robbantási hatékonyságát, és Az alkatrészek elkerülése érdekében ütköznek egymással, és károsítják a rész felületét.

1, övfotó robbanásgátló gép, mielőtt megkezdené a lövés ellenőrzését a gumi pályán, a falburkolaton stb., Azonnal cserélje ki a kopást.

2, a lövés robbantó gép védő, levelek, járókerék, irányított készletek, sub-ball kerek, tömítések minden osztály ellenőrizni, ha sérült és időben történő csere.

(1), ellenőrizze a penge kopását, és megállapította, hogy a penge kopás súlyos, azonnal cserélni, cserélje ki a leveleket kell figyelni a szimmetria a két levél egyidejűleg csere, súlya kevesebb, mint 5 g, így a járókerék működését Nagyobb a rezgés.

(2), övfotó robbanásgéppel a tájoló hüvelyt rögzítik a lövéses robbantó gépen. Ha befordítja a tájolóhüvelyet, megváltoztathatja a lövedék, az irányhüvely és a járókerék középvonalának dobási irányát a lövedék sugárirányú szórási szögének meghatározására, általában körülbelül 45 fokosra. Ha a téglalap alakú ablak kb. 5 mm-t visel, 5 mm-re kell lennie a mérleg ujjától), például kb. 5 mm-es kopás után, majd 5 mm-rel vissza kell fordulnia, majd 5 mm-rel vissza kell fordulnia. Cserélni kell, ellenkező esetben a lövedék sugárirányú szórási szöge növekszik, felgyorsítja az őr védettségét, csökkenti a tisztító hatást.

(3), az alsó gömb kerék rögzített az orsó a járókerék a forgatás, az al-kerek könnyen viselni alkatrészek, al-labda kerek átmérőjű kopás több mint 15 mm kell cserélni, a lövedék sugárirányú szórási szög is nőtt , A fedélzet védelme, csökkentve a tisztító hatást.


We're Here to Help

 • Add: Dalong ipari park, Xituan város, Dafeng kerület, Yancheng város, Jiangsu tartomány, Kína
  Tel: + 86-515-83755555
  Fax: + 86-515-83752143
  Mob: + 86-13912337992
  E-mail: ycfengte@photycn.com
  Skype: joycezhaomin1986
  WhatsApp: +8613912337992

Hírlevél

Írja be az e-mail címét, hogy foglalkozik
és kuponok.
Könyvjelzõt minket ma!