Haza > Hírek > Tartalom
A lánctalpas robbanógép karbantartása és karbantartása
Jun 05, 2017

A nagysebességű lövedék sorozatának a szalagrobot gépsorának hatása a munkadarab felületére, hogy viseljen kopásálló berendezést, a nagysebességű lövedék, miután kiszállt, megsérülhet vagy megsérülhet az építészeti üveg közelében. Ezért a biztonságos gyártás biztosítása érdekében nagyon fontos a rendszeres ellenőrzési és karbantartási rendszer létrehozása.

1, miután minden osztály kell lánctalpas öv Shot Blast Machine sweep újra.

2, mindig ellenőrizni kell a tisztító helyiséget az őrségben és a övverés robbanógép irányított készleteket, al-labdákat és egyéb kopást, ha súlyos kopás, azonnal ki kell cserélni.

3, övfotó robbanásgátló gép a műtét előtt, ahol sport alkatrészek szükségesek az orsócsapágyak lövéséhez, 2 # kalciumalapú zsír hetente egyszer. Csavaros szállítószalag, a felvonó a csapágyon, plusz 2 db kalcium-alapú zsír havonta egyszer. A fennmaradó csapágyak minden 3-6 hónapban plusz 2 # kalcium-alapú zsír egyszer. A lánc és a tevékenységek más része hetente egyszer, a mechanikai olaj után, a motor kenése igény szerint kenés.

4, rendszeresen ellenőrizze az egyes átviteli részeket, tisztító részeket, cserélje ki a kopó alkatrészeket.

5, lánctalpas szalag robbanó gép az ellenőrzés és a karbantartás, meg kell vágni a teljesítményt, hogy elkerüljék a baleseteket.

6, a gép 48 órát dolgoz ki a ventilátor ellenõrzéséhez, és távolítsa el a kerékhez csatlakoztatott port a ventilátor zavartalan üzemének és élettartamának biztosításához.

7, tisztító helyiség a biztonsági lemez helyettesíthető rendszeresen a helyzetnek megfelelően, a csere, a védelmet a lemez kell telepíteni a szabályozás a rés 1,5 mm.

8, a pálya cseréje, a bejárati ajtó, hogy kinyissa, távolítsa el az összes zavaró darabot, 10 # acél rúd, hogy négy horgot a felső részén a lyuk a meghajtó tengely és a pálya felfüggesztése, a bejáró az ajtón A nyomásra.


We're Here to Help

 • Add: Dalong ipari park, Xituan város, Dafeng kerület, Yancheng város, Jiangsu tartomány, Kína
  Tel: + 86-515-83755555
  Fax: + 86-515-83752143
  Mob: + 86-13912337992
  E-mail: ycfengte@photycn.com
  Skype: joycezhaomin1986
  WhatsApp: +8613912337992

Hírlevél

Írja be az e-mail címét, hogy foglalkozik
és kuponok.
Könyvjelzõt minket ma!