Haza > Hírek > Tartalom
Hogyan válasszunk és használjunk homokszóró helyet?
Jun 05, 2017

A kínai ipari korszak folyamatos fejlesztésével, akkor miként tudunk ugyanazon időben fejlődni, nem lesz néhány szükséges veszteség? Ma főleg arról beszélünk, hogyan kell kiválasztani és használni a homokszóró helyiséget?

A homokfúvó hely szerepe a sűrített levegőnek a munka erejére való felhasz- nálása, amelynek fő célja, hogy a munkadarab egy része bizonyos fokig tiszta legyen, ez a részek kifáradásának javítása, sőt , Végső soron az, hogy javítsa az osztály A szerepe jobb szerepét részben a munkakörnyezet.

Most már nagyon jó körülmények vannak, és a homokfúvás a helyszínt és a környező környezetet teljesen tisztává vált, ugyanakkor a közvélemény figyelmét a környezetvédelmi és környezetvédelmi törvények és előírások egyre kifinomultabb és szigorú homokfúvási hely por jelenséget vettek Komolyan, nem sok idő, durva robbantási tisztítási műveletek válik történelem, homokfúvás helyén por-repülő jelenség végül a múlt lesz.

A jó segédeszközök és anyagok különböző iparágak, különböző részegységek és különböző környezeti feltételek alapján képesek különböző struktúrák kialakítására, a teljeskörű homokfúvó helyiség kialakítására, hogy megfeleljenek a különféle iparágak különleges igényeinek.

A homokfúvás homokfúvóhoz küldött munkadarab a környezetvédelem előnyeinek tisztításához a legnagyobb jelentőséggel bír, hogy a takarítási műveleteket gazdaságilag legkedvezőbb körülmények között végezze. Az időjárási viszonyok változásai már nem lesznek negatív hatással a munka megtisztítására, a hatékonyság jelentősen javulni fog. A dolgozók munkakörnyezetét nagymértékben javították, jó szellőzési körülményeket biztosítottak a műveletek hatékonyságának javítása érdekében, a homokfúvó munkások folyamatosan lépést tarthattanak a felületi tisztítás minőségével, csökkenthetik az újratöltést. Ugyanakkor a beltéri hőmérséklet és páratartalom tisztításához is hatékonyan kell ellenőrizni, hogy a homokfúvással végzett tisztítási műveletek bármilyen időjárási és környezeti feltételek mellett legyenek, sima és tervezett kivitelezésre.

Homokfúvó alkalmazások:

Homokfúvó helyiség díszítve: minden fém termék és nemfém termék (műanyag, kristály, üveg, stb.), Hogy kiküszöbölje az argon köd felületkezelésének felületi nyomait, a termék felülete a minőség fokozásához.

Erősítse meg: növelje a fém alkatrészek felületi keménységét, kiküszöbölje a stresszt, például repülőgép pengéket, rugókat, megmunkáló szerszámokat és fegyvereket és egyéb felületkezelést.

Homokfúvó helyiség előkezelés: galvanizálás, festés, permetezés, és így minden, amit a homokfúvás megelőzi, a felület teljesen tiszta, miközben jelentősen javítja a tapadást és a korrózióállóságot a fedél.


We're Here to Help

 • Add: Dalong ipari park, Xituan város, Dafeng kerület, Yancheng város, Jiangsu tartomány, Kína
  Tel: + 86-515-83755555
  Fax: + 86-515-83752143
  Mob: + 86-13912337992
  E-mail: ycfengte@photycn.com
  Skype: joycezhaomin1986
  WhatsApp: +8613912337992

Hírlevél

Írja be az e-mail címét, hogy foglalkozik
és kuponok.
Könyvjelzõt minket ma!